Ciber Oy - Ciber Oy - SAP konsultointia vuodesta 1998

Ciber Oy

Ciber 20 vuotta Suomessa

Ciber on suomalainen, sertifioitu SAP teknologiapalvelujen toimittaja. SAP teknologioiden syväosaaminen ja eri toimialojen ymmärrys ovat kantaneet liiketoimintaamme jo yli 20 vuotta. Toimitamme SAP- ratkaisuja niin suuriin kuin pienempiin projekteihin ja tänä päivänä olemme erikoistuneet SAP toiminnanohjausjärjestelmien digitalisaatioon ja sen myötä pilvipalveluihin.

Meillä Ciberilla on laaja eri toimialojen tuntemus. Ymmärrämme asiakkaan liiketoiminnan haasteet ja tavoitteet, siksi puhumme kanssasi samaa kieltä. SAP järjestelmän käyttönotto tai vaikkapa pilveen siirtyminen tulee olla hallittua, siksi tarjoamme asakkaillemme parhaat asiantuntijat, ketterimmät käytännöt ja tehokkaimman teknologian. Viisat valinnat riittävät pitkälle tulevaisuuteen!

Toimintamme koostuu SAP projekti- ja ylläpitopalveluista sekä Talent Services- konsulttivuokrauksesta. Olemme erikoistuneet erityisesti SAP toiminnanohjausjärjestelmien digitalisaatioon, jonka osoituksena SAP SE on valinnut meidät Suomen ainoaksi SAP Next Gen kumppaniksi.

Introduction

Ciber Oy 20 vuotta konsultointia

Ciber lyhyesti

SAP syväosaamista jo pari vuosikymentä Ciber on arvostettu, suomalainen SAP osaaja. 20 vuoden kokemuksella voimme ylpeänä todeta, että tyytyväiset asiakasprojektit ovat palkinto pitkästä toimintahistoriastamme Tehtävämme on tukea asiakkaan mennestystä ja...