Tehosta digitalisaatiota SAP Business ByDesign pilvi ERPillä

SAP Business ByDesign on kevyt ja joustava ratkaisu, joka on suunniteltu kasvaville keskisuurille yrityksille. Se ei ole liian raskas vaan sisältää juuri sopivasti toiminnallisuuksia ja soveltuu monelle toimialalle. Ratkaisu tukee kaikkia yrityksen perustoimintoja ja on riippumaton ajasta, paikasta ja päätelaitteesta.
SAP Business ByDesign tarjoaa valmiit parhaiden käytäntöjen mukaiset prosessit muun muassa asiakkuuksien, tilaus-toimitusketjun, valmistuksen, varastoinnin ja talouden sekä henkilöstön hallintaan. Ratkaisu soveltuu myös erinomaisesti suurempien yritysten tytäryhtiöille.
Ratkaisun hankinta on järkevä, kustannustehokas ja hinnoittelu läpinäkyvä. Käyttöönottoon menee tyypillisesti 12-16 viikkoa riippuen toimintojen laajuudesta ja asiakkaan valmiudesta. Käyttöönottoprojekti on erittäin kilpailukykyinen verrattuna perinteisiin ERP toimituksiin.

Liiketoiminnan ohjausta myös mobiilisti

Säännölliset päivitykset pitävät järjestelmän ajan tasalla. Neljästi vuodessa tapahtuvat päivitykset sisältyvät kuukausihintaan eikä perinteisiä ja kalliita päivityksiä tarvitse tehdä.
SAP Business ByDesign tarjoaa jatkuvasti uusia toiminnallisuuksia sekä parannuksia nykyisiin laajan asiakaskunnan tarpeisiin reagoiden. SAP on viime vuosina panostanut tuotekehityksessään merkittävästi SAP Business ByDesign -ratkaisuun. Mobiilikäytön sekä reaaliaikaisen raportoinnin puolella on tapahtunut merkittävää kehitystä.

Miksi tätä ratkaisua nyt paljon hankitaan?

Siksi, että sen avulla voidaan tehostaa prosesseja koko organisaation laajuisesti. Käyttäjille avautuu reaaliaikainen näkymä yrityksen tilaan ja liiketoimintoihin. Voit ohjata liiketoimintaasi mistä ja milloin tahansa, myös mobiilisti.
Kokenut SAP-kumppani auttaa osaamisellaan käyttöönotossa. Ciber Oy on suomalainen SAP-toimittaja. Toimimme SAP Business ByDesign ratkaisun kumppanina ja toimitamme sen yrityksesi käyttöön luotettavasti ja kustannustehokkaasti.
Ota yhteyttä niin kerron lisää, ilkka.mikkonen(at)ciber.fi