Uusi pilvi ERP SAPilta?

Tehosta digitalisaatiota uudella SAP Business ByDesign pilvi ERPillä.

SAP Business ByDesign on kevyt ja joustava ratkaisu, joka on suunniteltu kasvaville keskisuurille yrityksille. Ketterä ratkaisu soveltuu monelle toimialalle ja siinä on laaja valikoima eri toiminnallisuuksia, Ratkaisu tukee kaikkea rahoituksesta asiakassuhteisiin ja on käytettävissä lähes millä tahansa päätelaitteella ajasta ja paikasta riippumatta.
SAP Business ByDesign soveltuu erinomaisesti myös suuryritysten tytäryhtiöiden talous- ja henkilöstöhallintoon sekä myynti- ja hankintatoimeen, asiakaspalvelun tueksi ja toimitusketjunhallintaan.
Ratkaisu on järkevä ja kustannustehokas hankinta. Avaimet käteen -käyttöönottoprojekti on lyhyt, ja kestää keskimäärin 12-16 viikkoa. Uuden pilvipohjaisen SAP:n käyttöönotto on erittäin kilpailukykyinen verrattuna perinteisen toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottoon

Liiketoiminnan ohjausta myös mobiilisti

Säännölliset päivitykset pitävät järjestelmän ajan tasalla. Versiopäivitykset sisältyvät kuukausihintaan, eikä perinteisiä ja kalliita päivityksiä enää tarvitse tehdä.
SAP Business By Design on nopeasti kehittyvä, ja ratkaisu tarjoaa runsaasti uusia ominaisuuksia. SAP on panostanut tuotekehityksessään viime vuosina merkittävästi Business ByDesign -ratkaisuun. Mobiilikäytön sekä reaaliaikaisen raportoinnin puolella on tapahtunut merkittävää kehitystä.
Miksi tätä ratkaisua hankitaan nyt ahkerasti? Siksi, että sen avulla voidaan tehostaa prosesseja koko organisaation laajuisesti. Käyttäjille avautuu reaaliaikainen näkymä yrityksen tilaan ja liiketoimintoihin. Voit ohjata liiketoimintaasi mistä ja milloin tahansa, myös mobiilisti.
Kokenut SAP-kumppani auttaa osaamisellaan käyttöönotossa. Ciber Oy on suomalainen SAP-toimittaja. Toimimme SAP Business ByDesign ratkaisun kumppanina ja toimitamme sen yrityksesi käyttöön luotettavasti ja kustannustehokkaasti.
Lisää ratkaisusta: https://www.sap.com/finland/products/erp/midsize-companies.html