Ciber QuickStart eCommerce

eCommerce

Kiihdytä valmiuttasi digitaaliseen kaupankäyntiin. Ciberin pilvipohjaiset QuickStart eCommerce paketoidut ratkaisut auttavat aktivoimaan ja edistämään digitaalisten myyntikanavien käyttöönottoa.

Ciber QuickStart eCommerce ratkaisu kattaa muun muassa:

  • B2B kaupankäynti
  • B2C kaupankäynti
  • PIM tuotetiedonhallinta
  • E2E digitaalisen kaupankäynnin
  • Tilaustenkäsittely ja kehittynyt personointi
  • Integraation taustajärjestelmiin ja hakutoiminnot  

Valmistautuminen uuteen normaaliin

Ciber QuickStart eCommerce

Covid-19-pandemia on muuttanut kuluttajien mieltymyksiä ennennäkemättömällä vauhdilla. Jälleenmyyjiä ja tukkukauppaa painostetaan siirtymään digitaalisiin kanaviin & suoraan kuluttajamyyntiin. Eri tutkimusten ja asiantuntijoiden mukaan tästä tulee “uusi normaali” liiketoiminnassa.

Liiketoiminnan haasteet

Asiakkaiden ja kuluttajien ostokäyttäytyminen muotoutuu tällä hetkellä uudelleen. Kuluttajadynamiikan nopea muuttuminen laajentaa kuilua niiden välillä, jotka valmistautuvat ja toimivat jo nyt digitaalisissa kanavissa, ja niiden välillä, jotka vain odottavat tilanteen paranevan.
“Yritysten on sopeuduttava uuteen normaaliin” nopeuttamalla verkkovuorovaikutusta ja ottamalla nopeasti käyttöön uusia digitaalisia kanavia.

Mitä tarjoamme – QuickStart-paketit

Ciber QuickStart eCommerce

Key Features
Go online in 30 days

Ciber’s incremental execution model

Verkkokauppa

Benefits

Kiinnostuitko ? Jos haluat lisää tietoa ja ladata Ciberin Menulistan QuickStart eCommerce paketeista, klikkaa tästä ja saat dokumentin SAP:n sivuilta