Ohjaa liiketoimintaasi järkevästi keskitetyllä pilvi-ERP-ratkaisulla

Kattava pilvi-ERP-ratkaisu SAP BusinessByDesign on suunnattu nopeasti kasvaville keskisuurille yrityksille. Se tukee skaalautuvuutta ja kilpailukykyä ilman monimutkaisuutta ja kustannuksia. Pilvipohjainen ERP-järjestelmä luo pohjan, jonka päälle voidaan lisätä helposti eri toiminnallisuuksia. Ja mikä parhainta, ratkaisu sopii monelle toimialalle. 
  • Älykäs pilvi-ERP-ratkaisu: virtaviivaiset kokonaisprosessit
  • Tuoma arvo: ketteryyttä tarttua nopeastikin uusiin mahdollisuuksiin
  • Vaikutus liiketoimintaan: reaaliaikainen analytiikka auttaa tuottojen ja tehokkuuden parantamisessa

Keskeiset hyödyt

Valmis ohjelmistopaketti
Valitse kokonaisvaltainen, kattava pilviratkaisu, jonka saat nopeasti käyttöön otettavana pakettina ja joka perustuu toimiviksi osoittautuneisiin liiketoimintaprosesseihin. 
Suunniteltu kasvua varten
Hyödynnä dynaamista, konfiguroitavaa ratkaisua, joka on suunniteltu skaalautumaan ja tukemaan yrityksen toiminnan tehostamista ja liiketoiminnan kasvua.
Tehokas analytiikka
Jokaiseen prosessiin sisäänrakennetun analytiikan ansiosta saat täyden näkyvyyden päätöksenteon tueksi.

Keskeiset ominaisuudet 

Taloushallinto
Visualisoi yrityksen taloudellista tilannetta reaaliaikaisesti, yksinkertaista keskeiset kirjanpitoprosessit ja hallitse kassavirtaa sekä maksuvalmiutta entistä tehokkaammin.
Asiakassuhteiden hallinta
Hallitse markkinointi-, myynti- ja palveluprosesseja ja edistä asiakkaiden sitouttamista yhdistämällä front office- ja back office -prosessit  yhdeksi ratkaisuksi.
Henkilöstöhallinto
Yksinkertaista HR-prosessit, kuten organisaation ja työvoiman hallinta, työajanseuranta sekä työntekijän itsepalvelutoiminnot.
Projektinhallinta
Integroimalla kaikki toiminnot, helpotat tiimisi projektien reaaliaikaista hallintaa ja seurantaa.
Hankinta ja osto
Ohjaa hankintaan liittyviä toimintoja, kuten strategista hankintaa, tarjouspyyntöjen käsittelyä ja toimittajapohjan hallintaa sekä tarjoa työntekijöille tehokkaat hankintatoiminnot itsepalveluina.
Toimitusketjun hallinta
Mallinna sisäiset ja ulkoiset toimitukset sekä integroi arvoketju kustannusten läpinäkyvyyden, ajan tasalla olevan varaston arvostuksen ja prosessien integraation mahdollistamiseksi.

ciberoy sap sapbyd sapbusinessbydesign cloud clouderp